La Cabritur facem eforturi să îți aducem coletele din Anglia acasă în România. Am reușit să colectăm din Londra pachete pentru România în weekendul trecut, acum ne pregătim și le livrăm în țară, la destinatari.

Pentru a colecta pachetele din Anglia noi suntem nevoiți acum să ne trimitem curierii, weekend de weekend, cu avioanele la Londra, aceasta fiind singura formă de transport de pasageri permisă încă în Europa în prezent și din păcate, lucru acesta se va întâmpla până la ridicarea interdicțiilor de circulație valabile în Europa, când vom putea utiliza din nou propria flotă auto, așa cum am făcut în mod constant în toți anii de activitate.

Deoarece zborurile de pe aeroportul Suceava către Luton au fost anulate în această săptămână, cu efect direct asupra rezervărilor avute de către colegii noștri pentru zborurile spre Londra, suntem forțați de împrejurări să anulăm toate comenzile de colectare din Anglia pentru acest weekend, respectiv 27-29 martie 2020.

Pentru noutăți și informații privind operațiunilor de coletărie pentru săptămâna viitoare, vă sugerăm să verificați zilnic website-ul nostru www.cabritur.ro .

Vești bune de la Cabritur, suntem prezenți din nou în Londra!

În acest weekend vom colecta pachetele din Londra (inside M25) pentru România. Vom prelua colete în cursul zilelor de sâmbătă și de duminică atât în timpul zilei cât și noaptea. Vom face tot posibilul să onorăm toate comenzile de colectare și să aducem în cel mai scurt timp coletele preluate în România la destinatari.

Din cauza efortului logistic pe care îl va presupune această operațiune și pentru a ne putea acoperi creșterea substanțială a cheltuielile pentru transportul coletelor, suntem nevoiți să mărim prețul transportului la 1.50£ (un pound și cincizeci pence) pe kilogram pentru colectările de la adresă din Londra, minim taxabil 30£.

În ziua de sâmbătă, 21 martie 2020, ne găsiți între orele 12:00-17:00 la punctul nostru de colectare din Londra, situat în Colindale, NW90HN, 1 Carlisle Road, Depozit J. Prețul per kilogram pentru coletele aduse la punctul nostru de colectare este de 1£ (un pound) per kilogram, minim 25£ per adresă/livrare.

Durata de livrare a coletelor din Londra către România va fi de minim 7 zile lucrătoare, cu posibilitatea de a prelungi această perioadă atât timp cât va fi necesar, în funcție de evoluția situației în Europa. La acest moment, încă nu operăm servicii de coletărie în restul regiunilor din Anglia. Pentru informații și noutăți vă sfătuim să vizitați zilnic website-ul nostru www.cabritur.ro .

La Cabritur continuăm cu veștile bune!

Acum suntem prezenți săptămânal în Țara Galilor, preluăm și livrăm colete în fiecare zi de sâmbătă și duminică în Cardiff, Swansea, Newport, Wrexham, St Asaph, Llandudno, St David's, Bangor, Llanelli, Bridgend, Merthyr Tydfil, Colwyn Bay precum și în zonele învecinate acestor orașe.

Vești bune de la Cabritur, acum suntem prezenți în Scoția în fiecare săptămână!

Acum îți transportăm săptămânal coletele din Scoția în România și retur.

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2019 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI