În această perioadă dificilă, plină de provocări și schimbări, susținem în continuare, prin serviciile noastre de coletărie, comunitatea românească din Marea Britanie.

Din acest an oferim servicii de curierat și în Germania, Belgia și Luxemburg, sub denumirea de PlusCurier.

Primim în continuare comenzi pentru colete pentru Marea Britanie, Germania, Belgia și Luxemburg la numărul nostru de dispecerat +40753567567

Pentru informații despre transport colete în Germania, Belgia și Luxemburg accesați site-ul nostru https://www.pluscurier.ro/ și pagina dedicată de Facebook https://www.facebook.com/PlusCurier

Cabritur - cu noi, mai aproape de cei dragi

Suntem receptivi la solicitările clienților și ne adaptăm în permanență la cerințele pieței de transporturi.

Transport frigorific România Anglia

Ne-am înnoit flota auto cu un cap tractor Mercedes Benz Actros și o semiremorcă frigorifică Krone, ambele fabricate în anul 2020, cu capacitate de transport de 22 de tone. Acum, coletele tale ajung la fel de repede din România în Anglia și din Anglia în România, iar produsele perisabile pe care le trimiți ajung la destinație la fel de proaspete!

Indiferent de vremuri, suntem alături de tine!

Cabritur

Din data de 12 iunie 2020 am reluat activitatea de transport de persoane din România în Anglia și retur.
Vă oferim săptămânal călătorii rapide din Suceava, Botoșani, Iași, Piatra Neamț, Bacău, Focșani, Galați, Vaslui, Brăila și Buzău către principalele orașe din Marea Britanie.
Plecări din România în fiecare zi de joi și vineri.
Plecări din Anglia în fiecare zi de sâmbătă și duminică.
Durata călătoriei este de aproximativ 36 de ore, în funcție de destinație.
Prețul unui bilet de călătorie este începând de la 150 de lire, acesta include bagaj de cală de maxim 40 de kilograme și traversarea Canalului Mânecii cu feribotul sau trenul.
Pentru rezervări și informații vă rugăm să ne contactați.

Vești bune de la Cabritur, din luna Mai vom reveni la prețurile noastre mici pentru coletărie! Sperăm ca lucrurile să intre în normalitate în toată Europa și să vă oferim în continuare aceleași prețuri mici pentru serviciile noastre de curierat.

Vom colecta și vom livra pachete în Londra la prețul de 1£ per kilogram, minim taxabil 20£ pentru o comandă de coletărie.

Vom colecta și vom livra pachete în restul Angliei la prețul de 1,5£ per kilogram, minim taxabil 30£ pentru o comandă de coletărie.

În plus, vă oferim servicii de coletărie în toată România cât și în Anglia, așa cum am făcut de ani de zile.

Rămânem împreună și mergem mai departe!

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2021 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI