Cabritur îți oferă călătorii rapide din România în Anglia și retur, direct la adresă.

Acum poți călători în majoritatea orașelor din Anglia cu Cabritur. Te preluăm direct de acasă din județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Focșani, Bistrița-Năsăud și te ducem direct la adresă în Anglia.

Rezervări RO 0753567567

Rezervări UK 07749006451

Călătorește confortabil în microbuze noi, omologate UE, cu dotări moderne și echipaj format din doi șoferi profesioniști. Efectuăm curse directe săptămânale în fiecare zi de joi și vineri din România spre Anglia. Prețuri unui bilet de călătorie pornește de la 100£ de persoană pentru Londra. Pentru Birmingham, Carlisle, New Castle, Truro prețul unei călătorii este de 120£ de persoană. În prețul biletului de călătorie este inclus un bagaj de mână și 40 de kilograme de bagaj de cală. Durata unei călătorii este de 36-48 de ore, în funcție de orașul de plecare din România și orașul de destinație din Anglia. Prețul biletului include și cheltuielile de feribot.

Efectuăm curse săptămânale Anglia România către orice oraș din județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Focșani, Bistrița-Năsăud. Prețul unui bilet de călătorie cu plecare din Londra este de 80£. Pentru Birmingham, Carlisle, New Castle, Truro prețul unei călătorii este de 100£ de persoană. În prețul biletului de călătorie este inclus un bagaj de mână și 40 de kilograme de bagaj de cală. Durata unei călătorii este de 36-48 de ore, în funcție de orașul de plecare din Anglia și orașul de destinație din România. Prețul biletului include și cheltuielile de feribot.

Călătorind cu Cabritur te bucuri de călătorii rapide, sigure și confortabile, direct la adresa de destinație.

 

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2020 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI