Vești bune de la Cabritur, suntem prezenți din nou în Londra!

În acest weekend vom colecta pachetele din Londra (inside M25) pentru România. Vom prelua colete în cursul zilelor de sâmbătă și de duminică atât în timpul zilei cât și noaptea. Vom face tot posibilul să onorăm toate comenzile de colectare și să aducem în cel mai scurt timp coletele preluate în România la destinatari.

Din cauza efortului logistic pe care îl va presupune această operațiune și pentru a ne putea acoperi creșterea substanțială a cheltuielile pentru transportul coletelor, suntem nevoiți să mărim prețul transportului la 1.50£ (un pound și cincizeci pence) pe kilogram pentru colectările de la adresă din Londra, minim taxabil 30£.

În ziua de sâmbătă, 21 martie 2020, ne găsiți între orele 12:00-17:00 la punctul nostru de colectare din Londra, situat în Colindale, NW90HN, 1 Carlisle Road, Depozit J. Prețul per kilogram pentru coletele aduse la punctul nostru de colectare este de 1£ (un pound) per kilogram, minim 25£ per adresă/livrare.

Durata de livrare a coletelor din Londra către România va fi de minim 7 zile lucrătoare, cu posibilitatea de a prelungi această perioadă atât timp cât va fi necesar, în funcție de evoluția situației în Europa. La acest moment, încă nu operăm servicii de coletărie în restul regiunilor din Anglia. Pentru informații și noutăți vă sfătuim să vizitați zilnic website-ul nostru www.cabritur.ro .

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2020 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI