La Cabritur facem eforturi să îți aducem coletele din Anglia acasă în România. Am reușit să colectăm din Londra pachete pentru România în weekendul trecut, acum ne pregătim și le livrăm în țară, la destinatari.

Pentru a colecta pachetele din Anglia noi suntem nevoiți acum să ne trimitem curierii, weekend de weekend, cu avioanele la Londra, aceasta fiind singura formă de transport de pasageri permisă încă în Europa în prezent și din păcate, lucru acesta se va întâmpla până la ridicarea interdicțiilor de circulație valabile în Europa, când vom putea utiliza din nou propria flotă auto, așa cum am făcut în mod constant în toți anii de activitate.

Deoarece zborurile de pe aeroportul Suceava către Luton au fost anulate în această săptămână, cu efect direct asupra rezervărilor avute de către colegii noștri pentru zborurile spre Londra, suntem forțați de împrejurări să anulăm toate comenzile de colectare din Anglia pentru acest weekend, respectiv 27-29 martie 2020.

Pentru noutăți și informații privind operațiunilor de coletărie pentru săptămâna viitoare, vă sugerăm să verificați zilnic website-ul nostru www.cabritur.ro .

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2019 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI