Livrarea pachetelor la destinație în Anglia și colectarea pachetelor pentru Romania

Transport colete Londra

Colectare și livrare colete:

Sâmbătă: 09:00 - 21:00
Duminică: 09:00 - 17:00

Livrarea coletelor din Romania către Anglia are loc în următorul mod:

Coletele care pleacă joi dimineața din Romania spre Anglia vor fi distribuite în ziua de sâmbătă în Anglia. Celelalte colete care pleacă în ziua de vineri dimineață spre Anglia vor fi distribuite în ziua de duminică. Vom prelua coletele dinspre Anglia pentru Romania în zilele de sâmbătă și duminică.

 Noi îți vom trimite un mesaj text cu o zi înainte de livrare, ca să te anunțăm că urmează să primești un pachet din Romania. Mesajul îți oferă opțiunea de a alege dacă vrei ca pachetul tău să îți fie livrat la adresă în Londra sau alegi să vii personal să ridici coletul a doua zi, între orele 09:00 - 17:00, de la locația noastră din Londra, NW9 0HN, 1 Carlisle Road, Colindale.  În funcție de decizia ta, te vom suna a două zi cu aproximativ 15-30 de minute înainte să venim la tine acasă. Din cauza traficului aglomerat și a numărului mare de locații deservite, nu putem estima ora la care vom veni la tine, de aceea te rugăm să nu ne suni inutil. Dacă tu ne apelezi în mod repetat, noi nu ajungem mai repede la tine, ba din contra, ne îngreunezi livrarea coletelor în Londra. Dacă vrei să ne transmiți o informație, te rugăm să ne trimiți un mesaj text pe mobil.

Dacă vrei să te profiți de ziua ta liberă, poți veni să ridici coletul tău de la locația noastră din Londra, aflată la adresa NW9 0HN, 1 Carlisle Road, Colindale, sau poți să ne aduci coletul tău pentru Romania. În acest fel, nu trebuie să mai stai toată ziua în casă așteptând curierul. În plus, coletele preluate din locația noastră sau aduse la locația noastră, beneficiază de un preț special mai mic cu 20% decât prețul standard (oferta Pick Up, Drop Off sau Super Economic).

Pentru mai multe detalii sau pentru a solicita transport de colete din Anglia spre Romania și cotații de preț ne poți suna la numerele:

Informații RO 0759 025 025
Informații UK 07749 006 451

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2020 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI