Echipa Cabritur și partenerii săi interni de transport depun eforturi pentru a micșora pe cât posibil timpul de livrare al pachetelor trimise din Anglia spre Romania și retur.  În acest moment timpul de livrare este de 3-5 zile din momentul colectării pachetelor din Anglia sau din Romania.

Transport pachete AngliaDe exemplu, un pachet transportat din Anglia în Romania, ridicat din Birmingham, Southampton, Londra sau Dover în ziua de sâmbătă, ajunge la destinație în județele Suceava, Botoșani, Neamț sau Iași în ziua de marți cel târziu, în București, Brașov sau Constanța în ziua de joi. Dacă pachetul a fost ridicat duminica din Cambridge, Oxford, Bristol sau Londra, este transportat și ajunge la destinație în județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași în ziua de miercuri, iar în București, Buzău, Tulcea, Galați, Craiova în ziua de vineri.

Te rugăm să pui etichete pachetelor și să scrii citeț numele și prenumele destinatarului, adresa completă și, cel mai important, numărul de telefon al destinatarului. De asemenea, te rugăm să împachetezi corespunzător coletul și să protejezi obiectele fragile cu ambalaj special (carton, folie cu bule de aer etc.).

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2021 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI