Programul de livrare și colectare pachete și colete în Londra este în ziua de duminică între orele 09:00-18:00. În Birmingham, Bristol, Oxford, Cambridge, Portsmouth, Southampton și celelalte zone din Anglia în care oferim servicii de curierat, programul de livrare și colectare este variabil, începând de vineri și până duminică. Detaliile livrării sau colectării pachetelor se stabilesc de comun acord între tine și curierii noștri. În cazuri excepționale (de Paște, de Crăciun, în lunile foarte aglomerate iulie-august), curierii noștri pot prelungi programul de lucru până duminică la ora 22:00. 

Curier LondraDatorită numărului mare de clienți din Londra pe care trebuie să îi deservim, am introdus din luna iulie încă 2 autoutilitare doar pentru coletărie în Londra. În acest moment deservim metropola cu 4 autoutilitare în fiecare duminică. În cazul în care ai de trimis un pachet în Romania sau ai de primit un pachet de acasă, te vom suna cu o oră înainte să ajungem la tine.

Dacă duminica intervine ceva în programul tău și nu mai poți aștepta curierii noștri, te rugăm să ne aduci personal pachetele la locația noastră din Londra, 1 Carlisle Road, NW90HN. Poți veni oricând în ziua de duminică între orele 09:00-18:00 și în plus, beneficiezi de o reducere de 20% în cazul în care aduci personal coletele sau vii să ridici personal coletele de la locația noastră din Londra. Trebuie doar să ne contactezi telefonic pentru orice modificare.

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2020 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI