Coletăria "door to door" se referă la acel serviciu de curierat care constă în ridicarea coletului de la adresa expeditorului și livrarea acestuia la adresa destinatarului.
Cabritur îți oferă serviciul de coletărie "door to door' în următoarele condiții:

  • trebuie să existe acces auto neîngrădit la adresa expeditorului și destinatarului cu loc de parcare. În caz contrar, curierii și parteneri ai Cabritur parchează autovehiculul cât mai aproape de adresa expeditorului sau destinatarului, acolo unde este legal și în condiții de siguranță. Expeditorul și destinatarul au obligația de a se deplasa la autovehicul curierului pentru a aduce pachetul sau a ridica pachetul de la acesta.

 

  •  în ziua preluării coletelor, curierii sau partenerii Cabritur vor contacta telefonic expeditorul cu aproximativ 1 - 2 ore înainte de a ajunge la adresa expeditorului. Cu 5-10 minute înainte de a ajunge la adresă, expeditorul va fi contactat telefonic din nou de către curier și invitat să iasă în fața clădirii (bloc, casă, sediu firmă, poarta de acces a curții etc.) și să aducă coletele la autovehiculul curierului. În cazul în care expeditorul nu mai răspunde la telefon, indiferent de motiv, curierul îi va trimite un mesaj text expeditorului prin care îi comunică că își continuă deplasarea către următoarea adresă din rută, urmând ca ridicarea coletelor să aibă loc în altă zi.

 

  • în ziua livrării coletelor, curierii sau partenerii Cabritur vor contacta telefonic destinatarul cu aproximativ 1 - 2 ore înainte de a ajunge la adresa destinatarului. Cu 5-10 minute înainte de a ajunge la adresă, destinatarul va fi contactat telefonic din nou de către curier și invitat să iasă în fața clădirii (bloc, casă, sediu firmă, poarta de acces a curții etc.) pentru a ridica coletele de la autovehiculul curierului. În cazul în care destinatarul nu mai răspunde la telefon, indiferent de motiv, curierul îi va trimite un mesaj text destinatarului prin care îi comunică că își continuă deplasarea către următoarea adresă din rută, urmând ca livrarea coletelor să aibă loc în altă zi.

 

  • în momentul preluării coletelor de la expeditor sau livrării coletelor la destinatar, curierii și partenerii Cabritur nu au voie să lase autovehiculul nesupravegheat și nu se deplasează la mai mult de 10 metri de autovehicul, din motive de siguranță ale curierului, ale autovehiculului folosit la transport precum și pentru siguranța bunurilor aflate în autovehicul.

 

  • expeditorul trebuie să folosească mijloace proprii pentru a aduce coletele la autovehiculul curierului de la locul în care se află (apartament, casă, garaj, sediu firmă, curte, spațiu de depozitare etc.).

 

  • destinatarul trebuie să folosească mijloace proprii pentru a duce coletele de la autovehiculul curierului până la locul de destinație (apartament, casă, garaj, sediu firmă, curte, spațiu de depozitare etc.).

 

  • există adrese din UK la care ajungem la ore nepotrivite; preluarea și livrarea coletelor la aceste adrese se face doar cu acordul clienților, care vor fi informați în prealabil despre ora aproximativă la care vom ajunge la adresa lor.

 

  • vă rugăm să verificați integritatea coletelor primite și să semnalați orice problemă curierului la momentul primirii coletelor, deoarece reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerație.

 

  • indiferent de motiv, nu se fac excepții de la regulile prezentate mai sus.

 

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2021 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI