Cabritur te anunță că pentru anul 2016, ultimele plecări din România spre Anglia vor fi în zilele de 15 și 16 Decembrie. Te sfătuim să trimiți din timp coletele tale spre Anglia sau spre România.

Pentru lunile Noiembrie și Decembrie, folosim în Anglia șapte autoutilitare și remorcile aferente, cu capacitate de transport suplimentară, pentru transportul coletelor. Am suplimentat deja capacitatea de transport de persoane la 96 de locuri săptămânal, urmând ca în luna Decembrie să creștem capacitate de transport de persoane până la 200 de locuri. În România am încheiat contracte noi de colaborare cu încă doi furnizori de servicii din domeniul transporturilor. În ciuda eforturilor noastre și ale partenerilor noștri, în ultimele două transporturi spre Anglia din luna Decembrie 2016, nu vom putea soluționa toate comenzile de transport și coletărie. De aceea te sfătuim să trimiți colete tale din timp spre Anglia sau spre România.

Programul de lucru în Anglia pentru livrare și preluare de colete va fi prelungit în zilele de vineri, sâmbătă și duminică atât cât este necesar pentru satisfacerea, pe cât posibil, a cât mai multor cereri de transport.

În anul 2017, primele transporturi de colete din România spre Anglia vor fi în zilele de 5 și 6 Ianuarie.

Îți reamintim că solicitările de transport și coletărie efectuate online, folosind acest formular, au prioritate față de comenzile efectuate telefonic!

 

 

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2020 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI