Călătorește confortabil în anul 2017 spre Londra, Birmingham, Cambridge, Leeds, Corby, Northampton, Bristol, Oxford, Portsmouth, Southampton, Dover.

Cabritur îți pune la dispoziție microbuze noi de 12 locuri, dotate cu scaune confortabile, aer condiționat, încălzire în staționare, TV, DVD player. Avem plecări din România spre Anglia în fiecare săptămână în zilele de joi și vineri. Avem plecări din Anglia spre România în fiecare săptămână în zilele de sâmbătă și duminică. Dispunem de o capacitate standard de transport persoane de 50 de locuri pe sens, pe care o putem suplimenta în funcție de solicitările de transport.

Oferim transfer gratuit persoanelor care călătoresc din România spre Anglia din orice localitate din județele Suceava, Iași, Botoșani, Neamț spre punctul de plecare din Fălticeni. De asemenea, oferim transfer gratuit spre destinație persoanelor care călătoresc din Anglia spre România din Fălticeni spre orice localitate din județele Suceava, Iași, Botoșani, Neamț.

Pentru a vă oferi în microbuzele noastre o atmosferă cât mai plăcută pe toată durata călătoriei, NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENȚII !!!

Durata unei călătorii din România spre Anglia sau din Anglia spre România este de aproximativ 36-40 de ore.

Cabritur îți urează călătorie plăcută!

Oferim servicii de coletărie door to door din România în Anglia și retur. Dispunem de o capacitate de transport de colete și pachete de 22 de tone săptămânal.

Rezervări: 0040753567567

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2020 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI