Cabritur urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o Primăvară minunată, plină de bucurii și de împliniri. În perioada 08 martie 2017 - 3 aprilie 2017 doamnele și domnișoarele care călătoresc cu Cabritur spre Anglia sau spre România beneficiază de o reducere de 10£ pentru biletul de călătorie și în mod gratuit de un surplus de 20 de kilograme de bagaj, suplimentar față de cantitatea de 40 de kilograme care este inclusă în prețul biletului.

Astfel, pentru doamnele și domnișoarele care călătoresc din județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău către Londra, Birmingham, Bristol, Southampton, Oxford, Cambridge, prețul unui bilet este de doar 90£ iar biletul de retur la transport persoane Anglia România este de doar 70£.

Cabritur vă asigură pe toată durata călătoriei o atmosferă plăcută în microbuzele noastre moderne, rapide și confortabile, într-un climat profesionist și civilizat. Echipajele noastre formate din câte 2 conducători auto profesioniști vă stau la dispoziție cu informațiile și suportul de care aveți nevoie pe toată durata călătoriei.

Toate cursele noastre spre Anglia sau spre România sunt directe și rapide, de la adresa de plecare direct la adresa de destinație. În acest fel evităm timpii inutili de așteptare prin parcări. Vă asigurăm că pasagerii noștri sunt persoane civilizate, deoarece ne-am rezervat dreptul de a ne selecta clienții.

 

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2019 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI