Te anunțăm că am suplimentat capacitatea de transport persoane și colete spre Anglia și spre România, pentru a satisface toate solicitările.

Dacă dorești să îți petreci Sărbătorile de Paște alături de cei dragi din Anglia sau vrei să vii acasă în această perioadă, dispunem de locuri libere la transportul de persoane. În funcție de solicitări, vom suplimenta, atât cât este necesar, capacitatea de transport din Londra, Birmingham, Portsmouth, Bristol, Cambridge, Oxford, Maidstone, Dover spre Bistrița Năsăud, Suceava, Botoșani, Iași, Neamț și Bacău.

Fiecare român se bucură atunci când primește de la cei dragi produse tradiționale de Paște, făcute în casă. Te sfătuim să folosești pentru ambalajul coletelor tale cutii rezistente de carton, care să protejeze conținutul și să folosești lăzi frigorifice pentru produsele perisabile. În acest fel, pachetele tale vor ajunge intacte la destinație în Anglia. Îți reamintim că țigările și produsele din tutun sunt interzise la transport. Te rugăm să protejezi în folie cu bule obiectele fragile din coletele tale.

Pentru rezervări ne poți contacta la

RO 0753567567
UK 07749006451

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2020 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI