În fiecare an, lunile noiembrie și decembrie reprezintă o provocare logistică pentru orice firmă de curierat. În această perioadă majoritatea magazinelor online au promoții de tipul "Black Friday" sau similare, ceea ce duce la o creștere semnificativă a numărului de colete ce trebuie transportate zilnic de către firmele de curierat cu care suntem parteneri. Din acest motiv apar întârzieri semnificative la preluarea sau ridicarea coletelor din România.

Cabritur deservește pe parcursul unui an întreg, în medie, un număr de aproximativ 5000 de clienți. În luna decembrie, în apropierea Crăciunului, fiecare client dorește să trimită un colet celor dragi din Anglia sau din România. Din punct de vedere logistic este practic imposibil să livrăm de sărbători un număr atât de mare de colete. La fel ca în fiecare an, pentru luna decembrie, vom practica strategia "primul venit, primul servit", adică vom accepta comenzi de transport până în momentul în care capacitatea noastră de transport va fi completă. 

Te sfătuim să trimiți din timp coletele tale celor dragi din Anglia sau din România pentru a evita aglomerația de sărbători.

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2019 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI