Cabritur te întâmpină în noul an cu oferte atractive de transport și rute noi către principalele orașe din Anglia.

Operăm curse săptămânale către Anglia, cu plecare în fiecare joi din Fălticeni, cu destinația Londra, Coventry, Birmingham, Sheffield, Liverpool, Manchester, Leeds și cu plecare în fiecare vineri din Fălticeni către Londra, Bristol, Plymouth, Portsmouth.

Plecările din Anglia către România au loc în zilele de sâmbătă din Londra, Coventry, Birmingham, Sheffield, Liverpool, Manchester, Leeds și duminică din Londra, Bristol, Plymouth, Portsmouth.

Iți oferim prețuri atractive și călătorii rapide și confortabile, alături de personalul profesionist al Cabritur. Efectuăm transportul de persoane cu flotă proprie de microbuze Mercedes Benz Sprinter, omologate pentru transportul de persoane, fabricate în anii 2016-2017. Microbuzele noastre îndeplinesc toate standardele de confort și siguranță rutieră conform normelor U.E. în vigoare.

Traseul nostru din România include următoarele orașe: Satu Mare, Baia Mare, Dej, Beclean, Bistrița, Vatra Dornei, Cîmpulung, Gura Humorului, Fălticeni. Oferim transfer gratuit, atât la plecare cât și la sosire, din Fălticeni către orice localitate din județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț. În prețul transportului sunt incluse gratuit 40 de kilograme de bagaj pentru fiecare pasager.

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2020 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI