Prețuri pentru transportul coletelor din România spre Anglia și din Anglia spre România:

Door to door:

Trimiți un colet în România sau primești un colet din România. Colectăm pachetul tău din Anglia | România și îl livrăm la adresă în România | Anglia.

Preț 1£ pe kilogram, minim 20£ pentru Londra în interiorul M25. Preț 1.50£ (un pound și cincizeci pence) pe kilogram, minim 30£, pentru celelalte orașe și zone din Anglia, cu excepția Cardiff și Newport, pentru care valoarea minimă este de 50£.

Prețul pentru transportul televizoarelor noi, în ambalaj original, (plasmă, LCD, led etc.) este de 1,50£ (un pound și cincizeci pence) per inch.
Preţul pentru transportul telefoanelor noi, în ambalaj original, este de minim 20£.
Preţul pentru transportul calculatoarelor personale de tip PC (laptop, desktop etc.) este de minim 30£.
Prețul pentru transportul bicicletelor începe de la 40£ per bucată, în funcție de dimensiune și de modul de ambalare..
Pentru toate produsele electronice cu valoare declarată mai mare de 100£ se mai percepe o taxă suplimentară de 10% din valoarea declarată de către client.
Coletele care conțin produsele electronice (televizoare, telefoane, calculatoare etc.) trebuie verificate în momentul primirii de față cu curierul. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

Ne rezervăm dreptul să folosim metoda de calcul volumetric pentru coletele voluminoase dar foarte ușoare. Găsiți detalii și formula de calcul făcând click aici.

Trimite colet în Anglia sau în România

Comenzi RO 0753567567

Comenzi UK 07749006451

Pick up: DISCOUNT 20%

Colectăm pachetul tău de la domiciliu din România și îl preiei personal de la locația noastră din Londra, 1 Carlisle Road, NW9 0HN, în zilele de sâmbătă sau duminică.

Preț 0.80£ (80 pence) pe kilogram, minim 20£.

 

Drop off: DISCOUNT 20%

Aduci personal pachetul tău la locația noastră din Londra, 1 Carlisle Road, NW9 0HN și noi livrăm pachetul la domiciliu în România.

Preț 0.80£ (80 pence) pe kilogram, minim 20£.

  Prețuri mici pentru colete spre Anglia.

Super volum: DISCOUNT 30%

Vrei să îți muți mobilierul în Anglia sau vrei să trimiți colete voluminoase în România? Vrei să trimiți materiale de construcții acasă? Te ajutăm cu plăcere la super preț!

Preț 0.70£ (70 pence)* pe kilogram sau preț final negociat per volum, prin calcul volumetric, sau greutate totală, minim 150kg.

*Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să aduci personal coletele la locația noastră din Londra, 1 Carlisle Road, NW90HN, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 09:00 - 18:00 iar destinatarul să ridice coletele de la depozitul nostru din Rădășeni, județul Suceava. Obligatoriu trebuie să ne contactezi telefonic înainte de a ne aduce coletele, ca să îți confirmăm disponibilitatea noastră de transport. Coletele trebuie să fie împachetate corespunzător și etichetate. Pentru oferta 'Super volum' nu acceptăm la transport biciclete, mobilier voluminos asamblat și neîmpachetat sau plante ornamentale etc. Acceptăm la transport mașini de gătit, mașini de spălat, frigidere, mobilier nou în ambalaj original sau mobilier vechi dezasamblat și împachetat corespunzător, anumite materiale de construcții cu volum mic și greutate mare (saci adeziv etc.).

Ne rezervăm dreptul să folosim metoda de calcul volumetric pentru coletele voluminoase dar foarte ușoare. Găsiți detalii și formula de calcul făcând click aici.

Expeditorul are obligația să prezinte curierului, în momentul predării coletului, orice obiect de valoare (telefon mobil, tabletă, laptop, dronă, alte gadget-uri etc.) pentru a fi inventariate de către curier.

Destinatarul are obligația să verifice integritatea coletului și a conținutului acestuia în momentul primirii coletului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare! 

Asigurăm gratuit orice expediție până la suma de 100£. Dacă dorești să asiguri expediția ta pentru o valoare mai mare, vom percepe, pe lângă costul expediției, un procent de 5% din valoarea pe care dorești să o asiguri (exemplu: la o valoare asigurată de 500£ vei plăti costul expediției + 25£ ). Eventualele despăgubiri se acordă în maxim 30 de zile calendaristice care decurg din ziua sesizării.

 

Condiții generale privind furnizarea serviciilor poștale

Trimite un colet în Anglia sau în România.Trebuie să știi că transportăm colete pe tot teritoriul României. În județele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, noi preluăm și livrăm colete direct prin agenții noștri. În Bucuresti și în celelalte județe noi preluăm și livrăm colete prin parteneri, firme acreditate de curierat intern.

Coletele preluate din România care ajung la agenția noastră până în ziua de joi după-amiază vor fi livrate în Anglia în cursul zilei de sâmbătă și duminică între orele 09:00-20:00.

Îți reamintim că țigările, tutunul și produsele din tutun sunt interzise la transport. Pentru a respecta siguranța transportului și pentru a respecta legislația internațională, fiecare pachet va fi verificat iar produsele interzise la transport vor fi predate autorităților și vor fi confiscate.

Livrăm și colectăm pachete door-to-door în Anglia în zilele de sâmbătă și duminică între orele 09:00-20:00.

Pentru a asigura securitatea transportului, te rugăm să verifici informațiile privind restricții la transportul coletelor precum și condițiile generale de transport.

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2021 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI