Prețuri pentru transportul coletelor din România spre Anglia și spre Scoția și din Anglia și Scoția spre România:

Trimiți un colet din România în Marea Britanie, colectăm pachetul tău din România de la adresă(din fața imobilului) și îl livrăm la adresă (în fața imobilului) în Marea Britanie.

sau

Trimiți un colet din Marea Britanie în România, colectăm pachetul tău din Marea Britanie de la adresă(din fața imobilului) și îl livrăm la adresă (în fața imobilului) în România. 

 

Preț 1.3£ (un pound și treizeci pence) pe kilogram, minim 25£ pentru Londra în interiorul M25, în limita a 19 kilograme.

Preț 1.50£ (un pound și cincizeci pence) pe kilogram, minim 30£, pentru celelalte orașe și zone din Marea Britanie, cu excepția regiunii Wales, pentru care valoarea minimă este de 50£.

Preț 1.70£ (un pound și șaptezeci pence) pe kilogram, minim 35£, pentru Scoția.

Prețul pentru transport nu include eventualele taxe vamale sau T.V.A. la import pentru coletele cu valoare declarată mai mare de 39£ sau 45€. Dacă va fi cazul, aceste taxe vor fi plătite ulterior de către destinatar. 

Prețul pentru transportul televizoarelor noi, în ambalaj original, (plasmă, LCD, led etc.) este de 1,50£ (un pound și cincizeci pence) per inch.

Preţul pentru transportul telefoanelor noi, în ambalaj original, este de minim 30£.

Preţul pentru transportul calculatoarelor personale de tip PC (laptop, desktop etc.) este de minim 30£.

Prețul pentru transportul bicicletelor începe de la 40£ per bucată, în funcție de dimensiune și de modul de ambalare.


Coletele care conțin produsele electronice (televizoare, telefoane, calculatoare etc.) trebuie verificate în momentul primirii de față cu curierul. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

Ne rezervăm dreptul să folosim metoda de calcul volumetric pentru coletele voluminoase dar foarte ușoare. Găsiți detalii și formula de calcul făcând click aici.

Trimite colet în Anglia sau în România

Comenzi RO 0753567567

Comenzi UK 07749006451

Comenzi UK 07512578398

Prețuri mici pentru colete spre Anglia.

Expeditorul are obligația să prezinte curierului, în momentul predării coletului, orice obiect de valoare (telefon mobil, tabletă, laptop, dronă, alte gadget-uri etc.) pentru a fi inventariate de către curier.

Destinatarul are obligația să verifice integritatea coletului și a conținutului acestuia în momentul primirii coletului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare! 

Asigurăm gratuit orice expediție până la suma de 100£. Dacă dorești să asiguri expediția ta pentru o valoare mai mare, vom percepe, pe lângă costul expediției, un procent de 5% din valoarea pe care dorești să o asiguri (exemplu: la o valoare asigurată de 500£ vei plăti costul expediției + 25£ ). Eventualele despăgubiri se acordă în maxim 30 de zile calendaristice care decurg din ziua sesizării.

 

Condiții generale privind furnizarea serviciilor poștale

Trimite un colet în Anglia sau în România.Trebuie să știi că transportăm colete pe tot teritoriul României. În județele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacău, Vaslui, Vrancea, Brăila, Galați noi preluăm și livrăm colete direct prin agenții noștri. În Bucuresti și în celelalte județe noi preluăm și livrăm colete prin parteneri, firme acreditate de curierat intern.

Coletele preluate din România care ajung la agenția noastră până în ziua de joi după-amiază vor fi livrate în Anglia în cursul zilei de sâmbătă și duminică între orele 09:00-20:00.

Îți reamintim că țigările, tutunul și produsele din tutun sunt interzise la transport. Produsele interzise la transport vor fi confiscate în urma controalelor din tranzit.

Livrăm și colectăm pachete door-to-door în Anglia în zilele de sâmbătă și duminică între orele 09:00-20:00.

Pentru a asigura securitatea transportului, te rugăm să verifici informațiile privind restricții la transportul coletelor precum și condițiile generale de transport.

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2021 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI