Transport de autoturisme pe trailer din Anglia spre Romania.Îți transportăm autoturismul pe platformă din Anglia spre Romania (Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Iasi) sau din Romania (Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Iasi) spre Anglia, pe platformă auto.

Prețul variază în funcție de tipul și greutatea autoturismului (mini, compactă, berlină, SUV, off-road, pick-up etc.) precum și de distanța până la destinație. NU acceptăm la transport van-uri și mașini cu greutate de peste 2800 de kilograme.

Deținem trailere omologate conform legislației UE în vigoare. Avem o capacitate de transport de 4 - 6 autoturisme săptămânal. Preluăm mașina ta din Anglia în zilele de sâmbătă și duminică.

De asemenea, îți transportăm autoturismul și în următoarele orașe de pe traseul nostru de curierat: Oradea,  Huedin, Cluj Napoca, Gherla, Satu Mare, Baia Mare, Dej, Beclean,  Bistrița,  Vatra Dornei, Câmpulung, Gura Humorului, Fălticeni.

Verifică aici dacă te afli în aria noastră de transport din Anglia.

Prețuri începând de la 350£ până la 650£. Sună-ne acum și profită!

Informații 004 0753 567 567

De asemenea, îți oferim transport de colete door to door din Romania spre Anglia și transport internațional de persoane din Romania spre Anglia și retur.

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2021 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI