Precomandă pentru transport de colete din Anglia spre Romania sau din Romania spre Anglia

Te rugăm să completezi formularul de precomandă, după care apasă pe butonul 'Trimite solicitarea'.

Te rugăm să verifici aici dacă te afli în zona noastră de acoperire pentru curierat în Anglia.

Condiții de transport: Solicitarea și utilizarea serviciilor de transport, expediție de marfă și curierat oferite de Cabritur sau trimiterea formularului de precomandă înseamnă că accepți condițiile serviciului de coletărie door to door și că îți exprimi acordul ca personalul Cabritur, autoritățile vamale, poliție sau alte organe de control, să verifice conținutul coletelor tale și să înlăture sau să confiște produsele și mărfurile interzise la transport, conform acestei liste. Nu vom lua în considerare nici o reclamație ulterioară privind recuperarea produselor confiscate (exemplu: țigări, tutun sau alte produse din tutun, produse din alcool, artificii etc. ).

Condiții generale privind furnizarea serviciilor poștale

Te vom contacta imediat ce primim precomanda. Îți reamintim că programul nostru de lucru este de Luni până Vineri între orele 09:00-15:00, ora României. Pentru precomenzile trimise după ora 15:00, ora României, te vom contacta în următoarea zi lucrătoare. După ce stabilim împreună detaliile, un curier te va contacta în ziua pe care am stabilit-o și va ridica coletul de la tine. După ce pachetul ajunge la centrul nostru logistic, îl vom transporta spre destinatar.

Cabritur îndeplinește toate criteriile de securitate și standardele Uniunii Europene privind protecția datelor cu caracter personal, impuse de către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, conform Legii 677/2001, Deciziei nr. 200/2015 a ANSPDCP și Directivei 95/46/CE a Parlamentului European. Cabritur nu transmite către terți în scop comercial sau în alte scopuri datele cu caracter personal și respectă dreptul la intimitate.

De asemenea, îți oferim transport rutier de persoane din România spre Anglia și transport de autoturisme pe trailer.

 

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2017 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Proudly made by ACI