Formular pentru comandă online

Te rugăm să completezi formularul, după care apasă pe butonul 'Trimite comanda'.

Condiții de transport:

Solicitarea și utilizarea serviciilor de transport, expediție de marfă și curierat oferite de Cabritur sau trimiterea formularului de comandă înseamnă că accepți condițiile serviciului de coletărie door to door și că îți exprimi acordul ca personalul Cabritur, autoritățile vamale, poliție sau alte organe de control, să verifice conținutul coletelor tale și să înlăture sau să confiște PRODUSELE ȘI MĂRFURILE INTERZISE LA TRANSPORT, conform acestei LISTE DE PRODUSE INTERZISE LA TRANSPORT.

Nu vom lua în considerare nici o reclamație ulterioară privind recuperarea produselor confiscate (exemplu: țigări, tutun sau alte produse din tutun, produse din alcool, stupefiante, etnobotanice, artificii etc.).

Nu livrăm la destinație coletele pe care nu se află înscrise numele destinatarului, telefonul destinatarului și adresa completă a destinatarului (POSTCODE, număr casă, nume stradă, oraș). Aceste colete vor rămâne în custodia noastră și vor trebui ridicate personal de către destinatar din locațiile noastre din Anglia sau România, după caz, în baza unui act de identitate. De asemenea, dacă destinatarul nu poate fi contactat de către noi (nu răspunde la telefon sau numărul de telefon este greșit), vom reține coletele în custodie la locațiile noastre. Nu ne asumăm răspunderea pentru coletele cu conținut perisabil care rămân în custodia noastră din vina expeditorului sau a destinatarului și vom arunca produsele perisabile din colete în momentul în care acestea se deteriorează. Nu vom acorda nici un fel de despăgubire în acest caz.

Condiții generale privind furnizarea serviciilor poștale

Te vom contacta imediat ce primim comanda. Îți reamintim că programul nostru de lucru este de Luni până Vineri între orele 09:00-15:00, ora României. Pentru comenzile trimise după ora 15:00, ora României, te vom contacta în următoarea zi lucrătoare. După ce stabilim împreună detaliile, un curier te va contacta în ziua pe care am stabilit-o și va ridica coletul de la tine. După ce pachetul ajunge la centrul nostru logistic, îl vom transporta spre destinatar.

Cabritur îndeplinește toate criteriile de securitate și standardele Uniunii Europene privind protecția datelor cu caracter personal, impuse de către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, conform Legii 677/2001, Deciziei nr. 200/2015 a ANSPDCP și Directivei 95/46/CE a Parlamentului European. Cabritur nu transmite către terți în scop comercial sau în alte scopuri datele cu caracter personal și respectă dreptul la intimitate.

 

Rețele sociale

Contact

Copyright © 2011-2021 Cabritur s.r.l.
Str. Constantin Brâncoveanu nr. 4
727460 Rădășeni - Suceava
CUI: RO29237693 Nr. R.C.: J33/948/2011
Protecția datelor - GDPR
Proudly made by ACI